Slider

ΠΩΣ ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Όταν θέλουμε να προετοιμάσουμε το κατεψυγμένο κοτόπουλο για μαγείρεμα απαγορεύεται ρητά να κάνουμε το εξής: να το ξεπαγώσουμε σε καυτό νερό

Αν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε τη ρύθμιση για το ξεπάγωμα του κρέατος, διαφορετικά πρέπει να το αφήσουμε να ξεπαγώσει όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Άλλος τρόπος για να το ξεπαγώσουμε είναι να το τοποθετήσουμε σε κρύο νερό, το οποίο θα πρέπει να αλλάζουμε κάθε μισή ώρα.

Η απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεστό νερό απαγορεύεται γιατί έτσι ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σημαντικό, επίσης, είναι να προσέχουμε να μην βάλουμε στην κατάψυξη το κοτόπουλο που έχουμε ξεπαγώσει. 
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo