Slider

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ


Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια σπανάκι
50 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
8 φιλετάκια κοτόπουλου (περίπου 150 γραμμάρια το καθένα)
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί το λάδι ρίξτε το κρεμμύδι και σοτάρετε το για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο, σοτάρετε για άλλα 2 λεπτά και στη συνέχεια βάλτε σε ένα πιάτο το μίγμα σκόρδου-κρεμμυδιού που φτιάξατε.

Πλύντε το σπανάκι και βάλτε το στο τηγάνι να μαγειρευτεί για 2 λεπτά μέχρι να μαραθούν τα φύλλα του. Μόλις το σπανάκι μαραθεί, αποσύρετε το από τη φωτιά και αφήστε το 5 λεπτά να κρυώσει. Στη συνέχεια ζουλήξτε το με μια κουτάλα ή το χέρι σας για να αποβάλλει την περιττή υγρασία.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το σπανάκι, τη φέτα, το λεμόνι και το μίγμα σκόρδου-κρεμμυδιού και ανακατέψτε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μίγμα. Αλατοπιπερώστε ανάλογα με τα γούστα σας.

Πάρτε τα φιλέτα σας, απλώστε τα και απλώστε το μίγμα πάνω τους. Στη συνέχεια γυρίστε τα φιλέτα ώστε να γίνουν ρολάκια και στερεώστε τα με 2-3 οδοντογλυφίδες. Αλείψτε τα ρολάκια με ελαιόλαδο και ψήστε τα στο γκριλ. Μόλις ψηθούν αφαιρέστε τις οδοντογλυφίδες και περάστε τα σε μια πιατέλα.

Tip: Για μεγαλύτερη ευκολία στο γύρισμα των ρολών μπορείτε να κοπανήσετε τα φιλετάκια ώστε να γίνουν 
επίπεδα.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo