Φτιάξτε και απολαύστε σπιτικά και νόστιμα σουβλάκια. Το μυστικό για τέλεια γεύση είναι η μαρινάδα που θα βάλετε το χοιρινό πριν το περάσετε στα καλαμάκια
Τα υλικά που θα χρειαστείτε
800γρ χοιρινό κρέας κομμένο σε μπουκιές χωρίς λίπος
Για τη μαρινάδα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός από ένα μικρό λεμόνι
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Τρόπος εκτέλεσης
Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κομμάτια κρέας. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Περιχύστε με αυτή το κρέας, σκεπάστε το μπολ με καπάκι και αφήστε το στο ψυγείο να μαριναριστεί για όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα, περάστε τα κομμάτια του κρέατος σε καλαμάκια και ψήστε τα στη σχάρα ή στην τοστιέρα σας για περίπου 15 λεπτά.
Κρατήστε τη μαρινάδα και κάθε τόσο βρέχετε τα σουβλάκια σας με αυτή, όσο ψήνονται.
Μπορείτε να σερβίρετε με πατάτες, λαχανικά, πιτούλες, σως ή ό,τι άλλο σας αρέσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου