Τα μακαρόνια είναι ένα φαγητό που αρέσει σε όλους .
Γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Αυτό που κάνει την διαφορά στις μακαρονάδες είναι η σάλτσα που τις συνοδεύουν.
Σε αυτή την συνταγή θα κάνουμε μια λευκή σάλτα με φέτα.
Η έντονη γεύση της φέτας απογειώνει το πιάτο ενώ δεν έχει λάδια και βούτυρα ώστε να επιβαρύνει είτε στην υγεία είτε στην δίαιτα.
Υλικά
50 γραμμάρια τυρί κρέμα ή μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος ή για πιο ελαφρύ αντί για κρέμα γάλακτος βάλτε 4 κουταλιές γάλα.
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 συσκευασία μακαρόνια της αρεσκείας σας
1 φύλλο βασιλικού για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τη σάλτσα φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.
Την αφήνουμε λίγο.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα φέτας και σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK !
Mega Menu