Γλυκό ποτηριού με γιαούρτι και γάλα ζαχαρούχο.Ένα εύκολο γλυκάκι χωρίς λάδια και βούτυρα ελαφρύ και δροσερό.Τρώγεται οποιαδήποτε ώρα αλλά και σαν επιδόρπιο είναι μοναδικό.
Προετοιμασία 20 λεπτά
Αναμονή στο ψυγείο 4 ώρες
Υλικά για 6-8 άτομα
Yλικά
-1 πακέτο μπισκότα Mιράντα
-500 γρ. γιαούρτι
-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)
Eκτέλεση
Xτυπάμε το γιαούρτι και το γάλα με τον αβγοδάρτη. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα των λεμονιών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας 2 μπισκότα σε κάθε ποτήρι και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές από τη λεμονάτη κρέμα. Eπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με στρώσεις από μπισκότα και κρέμα μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει η κρέμα. Σερβίρουμε με λευκά πουράκια, σαντιγί και κόκκινα ή πράσινα κερασάκια μαρασκίνο.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Mega Menu