Slider

Εύκολο και γρήγορο cheesecake



Υλικά

250 γραμμάρια μπισκότα της επιλογής σας

100 γραμμάρια βούτυρο

500 γραμμάρια τυρί κρέμα 

ξύσμα πορτοκαλιού 

100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

200 ml κρέμα γάλακτος

1 βανίλια


Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Βάζουμε τα μπισκότα στα μαχαίρια ώστε να γίνουν πούδρα, ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνει ομογενές μίγμα. Σε ένα ταψί 20 εκατοστών απλώνουμε το μίγμα με τη σπάτουλα και φτιάχνουμε τη βάση για το cheesecake. Μόλις τελειώσουμε το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Στο μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα αφράτο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια κρέμα. 

Βγάζουμε τη βάση από το ψυγείο, ρίχνουμε την κρέμα από πάνω, την απλώνουμε και ξαναβάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες. 


Tip: Μόλις το cheesecake μας παγώσει και πριν το σερβίρετε μπορείτε να συμπληρώσετε από πάνω ένα σιρόπι της επιλογής σας πχ καραμέλα ή φράουλα, φρούτα, μπισκότα, ξύσμα σοκολάτας ή ότι άλλο αρέσει σε εσάς και την παρέα σας.


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo