Slider

Ιστορικό διαζύγιο: Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα


Πλήρης ανατροπή αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς εκεί που φαινόταν ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τελικά ο Αργεντίνος σούπερ σταρ όπως ανακοίνωσαν και οι Καταλανοί, αποχαιρετά το Καμπ Νόου και την ομάδα σε μια είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» μεγατόνων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Marca που έφερε στο φως την είδηση, ο Μέσι είχε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (5/8) την καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του. Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα οι δυο πλευρές «είχαν match ball αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα». Μάλιστα σημειώνεται στο άρθρο ότι ο Μέσι πλέον βρίσκεται πιο μακριά από ποτέ από την Μπαρτσελόνα και ότι η παραμονή χαρακτηρίζεται ως «σχεδόν απίθανη υπόθεση»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:


«Ο Λέο Μέσι δε μένει στην Μπαρτσελόνα.

Παρότι το κλαμπ και ο παίκτης συμφώνησαν και οι ξεκάθαρες προθέσεις τους ήταν να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν μπόρεσε να γίνει λόγω οικονομικών και δομικών εμποδίων (κανονισμοί Ισπανικής λίγκας).

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δε θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές είναι βαθύτατα λυπημένες επειδή οι επιθυμίες του παίκτη και του κλαμπ, τελικά δε θα εκπληρωθούν.

Η Μπαρτσελόνα ολόψυχα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για την συνεισφορά του στο να μεγαλώσει το κλαμπ και του εύχεται όλα τα καλά για το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo