Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές
300 γραμμάρια κατεψυγμένο αρακά
300 γραμμάρια λουκάνικα ψιλοκομμένα
1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας (ριγκατόνι, πέννες ή αχιβάδες ταιριάζουν καλύτερα)
Εκτέλεση
Σε μέτρια φωτιά βάζετε το λάδι να κάψει και σοτάρετε για 2 λεπτά το λουκάνικο, στη συνέχεια προσθέτετε τον αρακά και μετά από λίγο προσθέτετε τον πελτέ και 2 ποτήρια νερό και το αφήνετε για λίγα λεπτά να μαγειρευτεί.
Σε μια καθαρή κατσαρόλα έχετε βράσει τα ζυμαρικά 2-3 λεπτά λιγότερο από όσο λέει η συσκευασία πάνω και αφού τα σουρώσετε τα ρίχνετε για 2-3 λεπτά στη σάλτσα για να ανακατευτούν και να μαγειρευτούν μαζί της.
Σερβίρετε με άφθονο τριμμένο τυρί από πάνω.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου