Slider

Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και lime


Λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη γεύση να τις απογειώνει

Συστατικά
8 φτερούγες κοτόπουλου 
3 κουτ. της  σούπας κρασί
2 κουτ. της σούπας μέλι
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουτ. του γλυκού τζίντζερ, τριμμένο
Χυμός από τέσσερα λάιμ
Ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

Τρόπος Μαγειρέματος
Σε ένα μπολ, χτυπάς το κρασί, το μέλι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
Σε ένα τηγάνι, το οποίο έχεις πρώτα τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά δύο λεπτά πριν, ρίχνεις το παραπάνω μείγμα και ανακατεύεις για τρία με τέσσερα λεπτά.
Προσθέτεις το φτερούγες κοτόπουλου, το αφήνεις να βράσει για πέντε λεπτά να πάρει βράση και καλύπτεις με ένα καπάκι.
Γυρνάς τις φτερούγες από την άλλη πλευρά, καλύπτεις το τηγάνι ξανά με το καπάκι και μαγειρεύεις για 20 λεπτά.
Γυρνάς ξανά τις φτερούγες και μαγειρεύεις για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο τρυφερό.
Προσθέτεις το κρεμμύδι και το αφήνεις να δέσει με το υπόλοιπο φαγητό για 2 λεπτά. 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo