Slider

Masterchef: "Κλεμμένο" το γράμμα αποχώρησης της Κατερίνας

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Η Κατερίνα Λένη που αποχώρησε από το MasterChef βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός καθώς ενδέχεται να κατηγορηθεί για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κατά την αποχώρησή της από το απόλυτο ριάλιτι μαγειρικής η κομμώτρια άφησε ένα γράμμα το οποίο μιλούσε για την «μπέσα των ανθρώπων» στους συμπαίκτες της. Χωρίς να κάνει αναφορά σε πρόσωπα και ονόματα άφηνε υποννοούμενα για τους συμπαίκτες της λέγοντας πώς δεν έχουν μπέσα.

Σήμερα όμως έσκασε η… βόμβα και είναι μεγατόνων. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου το γράμμα αυτό δεν έχει γραφτεί από την πένα της Κατερίνας Λένη αλλά ανήκει στη δημοσιογράφο Σοφία Παπαηλιάδου, η οποία είχε ανεβάσει το κείμενο αυτό στην ιστοσελίδα της loveletters.gr στς 20 Μαρτίου του 2013.


Η κυρία Παπαηλιάδου που μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είπε πως πληροφορήθηκε για το γράμμα από κάποια φίλη της η οποία το θυμήθηκε και της φάνηκε γνωστό. «Το γράμμα είναι αυτολεξί, έχει προσθέσει μόνο το υστερόγραφο». Η συντάκτρια του γράμματος μάλιστα είπε πως δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον της. Μίλησε ακόμα για τραγική ειρωνεία λέγοντας πώς ο άνθρωπος που μιλάει για μπέσα δεν την έχει ο ίδιος.



ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo