Slider

Αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού του... Σάουρον από το Lord of the rings

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Το τρολάρισμα του μήνα σε ανάρτηση της αστυνομίας του Βόρειου Γιορκσάιρ, στη Μεγάλη Βρετανία. Και δικαιολογημένα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε κλοπιμαία ένα ασημένιο δαχτυλίδι και, ως συνηθίζεται, δημοσιοποίησαν μερικές φωτογραφίες του στο Facebook, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του και να του επιστραφεί. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ανέφερε:

"Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη του δακτυλιδιού και να του το επιστρέψουμε. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τόσο ξεχωριστό κόσμημα, ελπίζουμε ότι κάποιος θα αναγνωρίσει την επιγραφή και θα μπορέσει να μας πει σε ποιον ανήκει δικαιωματικά. Είμαστε βέβαιοι ότι κάποιος, κάπου, το αναζητά". 

Πράγματι, το κόσμημα είναι ξεχωριστό, διότι αποτελεί ρέπλικα του δαχτυλιδιού του Sauron από το Lord of the Rings! Το αποτέλεσμα ήταν κάτω από την ανάρτηση να γίνει χαμός. Μερικά από αυτά τα σχόλια:

«Ο ιδιοκτήτης του είναι ο κύριος Σμήγκολ θα τον βρείτε να συχνάζει κοντά στον ποταμό Anduin»

«Παρακαλώ να επιστραφεί στον: Άρχοντα Σάουρον, Οδός Γκόντορ 1, Μόρντορ, Μέση Γη, LO6 TR66»

«Τρία δαχτυλίδια δόθηκαν στα ξωτικά, 7 στους νάνους, 9 στους ανθρώπους και ένα στο αστυνομικό τμήμα του βόρειου Γιόρκσαϊρ»

«Το δαχτυλίδι σφυρηλατήθηκε στις φλόγες του Βουνού του Χαμού και μόνο εκεί μπορεί να καταστραφεί»

«Το δαχτυλίδι πρέπει να γυρίσει πίσω, στα βάθη της Μόρντορ και να ριχθεί στο πύρινο χάσμα από όπου προήλθε. Ένας από εσάς πρέπει να το κάνει»




ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo