Υλικά
100 γραμμάρια φέτα σε τρίμμα
150 γραμμάρια γιαούρτι
100 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Περνάτε τις πιπεριές και το ελαιόλαδο στον πολυκόφτη, προσθέτετε το γιαούρτι, το τρίμμα της φέτας και το πιπέρι και τα χτυπάτε για λίγο ακόμα στον πολυκόφτη. Η κοπανιστή σας είναι έτοιμη.
Tip: Ανάλογα με το πόσο καυτερή θέλετε την κοπανιστή μπορείτε να αυξομειώσετε την ποσότητα της πιπεριάς ή να αντικαταστήσετε το πιπέρι με μπούκοβο.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου