Υλικά
1 κιλό σαρδέλες
2 ξερά κρεμμύδια
2 μέτριες στο μέγεθος, ώριμες ντομάτες
Μαϊντανό
μίσο φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε τις σαρδέλες μας.
Τις τοποθετούμε με σειρά στο ταψί μας.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια, τρίβουμε τις ντομάτες και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
Τα προσθέτουμε με τη σειρά πάνω στις σαρδέλες μας.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σκορπίζουμε στο ταψί μας, προσθέτουμε το λάδι και ½ ποτήρι νερό.
Ψήνουμε στους 160ο C για 20 λεπτά και στους 200ο C για άλλα 5 έως 8 λεπτά.
Για όσους αγαπούν πιο πικάντικες γεύσεις, μπορούν να προσθέσουν λίγη πράσινη πιπεριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου