Οι τάρτες είναι μια πανεύκολη λύση όταν έχουμε επισκέψεις σαν πρώτο πιάτο, αλλά και για ένα βραδινό γεύμα.
Γίνονται γρήγορα και είναι πολύ εμφανίσιμες.
Σε αυτή την συνταγή με κολοκυθάκια και τυρί έχει μια ξεχωριστή γεύση που σε εντυπωσιάζει.
Υλικά
1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
500 γραμμάρια κολοκυθάκια
2 αυγά
400 γραμμάρια διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
200 γραμμάρια τυρί κρέμα ή γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη κι αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σφολιάτα σε ένα μεγάλο μπολ κι ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια καλά λαδωμένη ταρτιέρα και τρυπάμε με το πιρούνι.
Προσθέτουμε το μείγμα του μπολ.
Γυρίζουμε το φύλλο που περισσεύει γύρω γύρω σε ένα «στεφάνι».
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35′ και άλλα 10′ στην κάτω αντίσταση για να γίνει τραγανή η βάση της τάρτας.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου