Με ελάχιστα υλικά χωρίς αυγά και εύκολα έχουμε το καλύτερο σπιτικό παγωτό. Προσθέτουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας όπως φράουλες και κεράσια που δίνουν χρώμα άλλα και ξηρούς καρπούς αν έχουμε. Κάσιους και αμύγδαλα πάνε με όλες τις γεύσεις παγωτού.
Υλικά:
500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 ζαχαρούχο γάλα
1 γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Αν θέλετε προσθέστε και 2 κούπες φρούτα ψιλοκομμένα ή 1 κούπα ξηρούς καρπούς
Μια άλλη ιδέα αντί για φρούτα βάλτε μισή κούπα ξύσμα πορτοκαλιού ή μανταρινιού
Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο
Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε τουλάχιστον 4 με 5 ώρες μετά.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου