Φτιάχνετε την Βασιλόπιτα ή το κέικ με τη δική σας παραδοσιακή συνταγή, όπως εσείς ξέρετε και φτιάχνετε κάθε χρόνο.
Όταν ψηθεί βγάλτε το γλυκό από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς.
Βγάλτε το κέικ από το ταψί και βάλτε το σε μία πιατέλα.
Αν θέλετε να κάνετε σχέδια για να στολίσετε το κέικ βάλτε πάνω στο κέικ ένα σεμεδάκι, πιέστε το ελαφρά και πασπαλίστε το με ζάχαρη άχνη.
Αφαιρέστε προσεκτικά το σεμεδάκι και είναι έτοιμο.
Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου