Ένα εύκολο και γρήγορο φαγάκι που αρέσει σε όλους
Υλικά
Πατάτες σε ροδέλες
1 κουτί εβαπορέ γάλα
Λάδι
Τυρί τριμμένο, ότι σας αρέσει.
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες όπως για τον μουσακά.
Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το εβαπορέ γάλα.
Γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ με νερό και το προσθέτουμε και αυτό.
Αλατοπιπερώνουμε .
Πριν τις βάλουμε στον φούρνο ρίχνουμε και το λάδι.
Λάδι βάζετε όσο σας αρέσει.
Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις παρακολουθούμε Μόλις τσιμπιούνται βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρουν λίγο χρώμα.
Προσθέτουμε το τυρί, αφήνουμε στο φούρνο για 2 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.
Mega Menu