Τα τσιπς από ψητά κολοκυθάκια είναι πάντα τραγανά γευστικά και εντυπωσιακά σνακ που προσφέρονται σαν συνοδευτικό η για διαρκές τσιμπολόγημα.
Σερβίρονται με σως από λιαστή ντομάτα με τζατζίκι αλλά και σκέτα.
Υλικά συνταγής:
4-6 κολοκυθάκια
1 φλυτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 φλ. αλεύρι
2 αβγά
κόκκινη πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ξεκινήστε κόβοντας τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες σαν πατάτες τηγανητές
2. Ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι. Χτυπήστε τα αυγά.
3. Περάστε τα κολοκυθάκια από το μείγμα του αλευριού μετά από τα αβγά και μετά από τη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
4. Βάλτε τα σε ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 15 λεπτά από την μία μεριά και γυρίστε τα και ψήστε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά απ έξω.
Mega Menu