Η σάλτα πορτοκαλιού είναι μια αρωματική και γευστική σάλτσα που πηγαίνει σε κοτόπουλο ψητό σε χοιρινό αλλά και σε ρολό. Έχει εντυπωσιακό χρώμα.
Αφού πάρει βράση το μείγμα προσθέτουμε αλάτι- πιπέρι και λίγο αλεύρι.
Βάζουμε λίγη πάπρικα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Η σάλτσα είναι έτοιμη περιχύνετε το κοτόπουλο και σερβίρετε.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Mega Menu