Slider

ΚΟΛΠΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ.


Στα στρώματα υπάρχουν λεκέδες, σωματικά υγρά, σκόνη, βρώμα, μικρόβια, ζωύφια και πολλά πολλά άλλα.. κι αυτό κάνει την ανάγκη για καθαριότητα του στρώματος, κάτι παραπάνω από σημαντική ειδικά αν σκεφτούμε πως το σώμα μας, δεν είναι καν ολόκληρο καλυμμένο με ύφασμα και το μόνο που μας χωρίζει από το στρώμα είναι το σεντόνι.

O πιο γρήγορος και απλός τρόπος για να καθαρίσετε το στρώμα σας είναι η μαγειρική σόδα…

Την επόμενη φορά που θα ξεστρώσεις το κρεβάτι σου για να αλλάξεις σεντόνια τοποθέτησε λίγη μαγειρική σόδα επάνω στο στρώμα. Άφησέ την απλωμένη για 2-3 ώρες και θα διαπιστώσεις πως θα απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, αλλά και την υγρασία, που είναι και βασική αιτία κακοσμίας του στρώματος.


Καθάρισε το στρώμα από τη σόδα με την ηλεκτρική σκούπα και επανάλαβε την ίδια διαδικασία όποτε εσύ θεωρείς πως χρειάζεται. 



Αν θέλεις να δώσεις ακόμη πιο ευχάριστο άρωμα στο κρεβάτι σου και μια δόση φρεσκάδας, μπορείς να αναμείξεις τη σόδα με βανίλια ή λεβάντα. 

Αυτή η αίσθηση θα σε βοηθήσει, εκτός από το στρώμα σου να ανανεώσεις και τη διάθεσή σου, και- γιατί όχι- και την ερωτική σου ζωή!

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo