Slider

ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ !!!


Συχνά συνδέουμε το αδυνάτισμα με ένα λεπτότερο πρόσωπο.Υπάρχουν φορές που αν και έχουμε χάσει βάρος ακόμα έχουμε τα φουσκωτά μάγουλα και διπλοσάγονο που δεν μας αρέσουν.Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις προσώπου που αδυνατίζουν και συσφίγγουν τα μάγουλα.

1. Μεγάλο υπερβολικό χαμόγελο. Ξέρουμε ότι το χαμόγελο είναι καλό, όμως θα πρέπει να σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και να το δοκιμάσετε! Ασκήστε το πρόσωπό σας χαμογελώντας πλατιά και επαναλαμβάνοντας 15 φορές. Εύκολο, σωστά;

2. Πρόσωπο του ψαριού. Προφανώς αυτό το κάνουμε όταν είμαστε μόνοι μας, έτσι; Αυτή η έκφραση του προσώπου βοηθάει στο κάψιμο του λίπους στα μάγουλα και στο σαγόνι σας. Για να κάνετε το «πρόσωπο του ψαριού» ρουφάτε τα μάγουλα και σουφρώνετε τα χείλη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την έκφραση για 5-10 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε και επαναλάβετε 5 φορές.

3. Γεμίστε το στόμα σας με αέρα. Και αυτό είναι εύκολο. Παγιδέψτε αέρα μέσα στα μάγουλά σας και φουσκώστε τα όσο μπορείτε. Μείνετε έτσι για 10 δευτερόλεπτα και αφήστε τον αέρα να βγει. Επαναλάβετε 8-12 φορές.

4. Πείτε τα φωνήεντα. Ακόμα κάτι διασκεδαστικό. Πρώτα χαλαρώστε τους μύες του προσώπου σας μπροστά στον καθρέφτη. Ξεκινήστε με το γράμμα Α (δεν χρειάζεται να το πείτε φωναχτά, αρκεί μόνο η έκφραση και να ανοίξετε πολύ το στόμα! Συνεχίστε με το Ε, το Ι, το Ο, το ΟΥ και έπειτα επαναλάβετε 10 φορές.

Θα αρχίσετε να βλέπετε σιγά-σιγά αποτελέσματα αν δείξετε συνέπεια!
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo