Ένα εξαιρετικό σνακ που γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.Και άρεσε σε όλους μας. Γίνονται πανεύκολα πολύ γρήγορα και είναι εξαιρετικά νόστιμα.
Μούσκεψα τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ, και τα ξέπλυνα την επόμενη μέρα. Πρόσθεσα δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Εάν τα έβραζα το αλάτι φυσικά θα έμπαινε στο τέλος, αλλά εδώ κρυστάλλωσε πάνω στα ρεβύθια και τους πρόσθεσε γεύση.
Τα ανακάτεψα καλά, τα άπλωσα σε λαδόκολλα και τα έψησα στο φούρνο, σε αντιστάσεις, πάνω κάτω, στους 200 βαθμούς Κελσίου για μισή ώρα, και μετά κατέβασα στη θερμοκρασία στους 120 βαθμούς για άλλα δεκαπέντε λεπτά. Έτοιμα!
Έγιναν τραγανά, μοσχομύριζαν, η γεύση ήταν εξαιρετική και φυσικά… εξαφανίστηκαν εντός της ημέρας.
Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, ετοιμάστηκαν υγιεινά σνακ.
Mega Menu