Slider

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ :ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ


Οι μαύροι κύκλοι στα μάτια, οι οποίοι πολλές φορές αποτελούν και προϊόν κληρονομικότητας και είναι δύσκολο να απαλλαγείς από αυτούς, είναι πράγματι μεγάλος μπελάς. 

Δείχνουν πολύ συχνά, ότι έχουν κολλήσει μόνιμα εκεί και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Διαπίστωσα ότι οι μαύροι κύκλοι στα μάτια προκύπτουν και εγκαθίστανται μόνιμα εκεί, με την καθημερινή και συχνή χρήση της μάσκαρας. 

Ειδικά όταν το προϊόν δεν ξεβάφεται καθόλου το βράδυ ή ξεβάφεται άτσαλα και πρόχειρα, οι μαύροι κύκλοι μένουν ως παράσημο την άλλη μέρα. 


Αν μπορείτε αποφύγετε την καθημερινή χρήση της μάσκαρας και απολαύστε την μόνο για τις στιγμές που την κάνετε πραγματικά κέφι ή για επίσημες περιπτώσεις. 

Αν το καταφέρετε και το κάνετε αυτό, πραγματικά τα μάτια σας θα λάμψουν. 

Αν παρόλα αυτά επιμένετε να φοράτε κάθε μέρα, πετάξτε όλα τα ακριβά ντεμακιγιάζ ματιών που έχετε προμηθευτεί και καθαρίστε κάθε βράδυ απαλά τα μάτια σας με ελαιόλαδο! Πρόκειται για μια εξαιρετική πάμφθηνη επιλογή ντεμακιγιάζ που προσφέρει λεύκανση και καθυστερεί το πόδι της χήνας! Επίσης τρέφει και μεγαλώνει τις βλεφαρίδες! 


Αν νιώθετε ότι τα ματάκια σας τσούζουν βρέξτε το βαμβάκι σας με λίγο νερό ώστε να αραιώσετε το λάδι σας. Σας βεβαιώ ότι κόμη κι έτσι, κάνει τέλεια δουλειά! Μόνο τότε προστατεύεστε από τους μαύρους κύκλους και την κούραση! 


Ο καλός βραδινός καθαρισμός δεν αντικαθίσταται με τίποτα! 


Δοκιμάστε λοιπόν αυτή τη τακτική και μπορεί να μη χρειαστείτε τίποτε άλλο για να διώξετε τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους. 


Άλλα προτεινόμενα έλαια, είναι το αμυγδαλέλαιο και το λάδι καρύδας. Και τα δύο τρέφουν καθαρίζουν αλλά και προσφέρουν λεύκανση στο δέρμα και τα μάτια. 


Τροφή για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους στα μάτια. 


Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Μπαθ στην Αγγλία το κρέας της γαλοπούλας που ως γνωστόν διαθέτει και ηρεμιστική δράση ειδικά για όσους υποφέρουν από αϋπνίες, (λόγω της τρυπτοφάνης που περιέχει) μπορεί να εξαλείψει τους μαύρους κύκλους. Σύμφωνα με την έρευνα για να δείτε αποτελέσματα θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά περίπου 85 γραμμάρια γαλοπούλας. 


Σταδιακά θα ρυθμίσετε με αυτό τον τρόπο τον ύπνο σας και τις ώρες ξεκούρασης που χρειάζεστε ώστε να δείτε σιγά σιγά τους μαύρους κύκλους να υποχωρούν για πάντα. 


Έξτρα μυστικά: Μάσκες από αγγούρι, κομπρέσες με φακελάκια πράσινου τσαγιού, καθαρισμός προσώπου στο σπίτι με φύλλα μέντας σε νερό που βράζει, επάλειψη στα μάτια με χυμό αλόη βέρα, σέρουμ σαλιγκαριού (προσφέρει καθαρισμό και σύσφιξη)

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo