Slider

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ


Πανεύκολο και νόστιμο πιάτο για το μεσημέρι και το βράδυ.

Υλικά
Για Μοσχάρι με κρασάτη σάλτσα καρότου
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι μεγάλο

5 καρότα

2 φλιτζ. κρασί κόκκινο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Προετοιμασία


Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. 

Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα καρότα και τα αφήνουμε να μαραθούν. 

Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο νερό (περίπου 1 φλιτζάνι) και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μιάμιση ώρα περίπου σε πολύ χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα. 


Στο τέλος πρέπει να μείνει με το λάδι του.


Το σερβίρουμε με άσπρο ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo