Slider

ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

 

Το λεμόνι είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος σύμμαχος.Έχετε αναρωτηθεί πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι;

Πρόσωπο που λάμπει
Ο φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το πρόσωπο. Το λεμόνι είναι ένα φυσικό άλφα υδροξύ και λειτουργεί δραστικά αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Προσθέστε λίγο χυμό καρότου για βιταμίνη Α και θα έχετε ένα θρεπτικό καθαριστικό για το δέρμα σας. Στην περίπτωση, βέβαια, που πάσχετε από κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε πρώτα τον δερματολόγο σας.

 Λακ για δυνατό κράτημα
Οι διαλύτες στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως είναι η λακ και τα σπρέι, θα μπορούσαν να προκαλέσουν «πυρκαγιά» στο κεφάλι σας, αν βρεθείτε κοντά σε φωτιά. Αντίθετα, ένα φυσικό σπρέι με λεμόνι είναι η απάντηση σε ένα δυνατό κράτημα μαλλιών, χωρίς χημικά.

Ανταύγειες
Στύψτε μισό φλιτζάνι λεμόνι και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο με απλικατέρ. Ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν. Ξεπλύνετε καλά με προσοχή, για να μη μπει λεμόνι στα μάτια σας.

Λεύκανση δέρματος
Απλώστε φρεσκοστυμμένο χυμό, κατευθείαν στα σημεία που έχετε σημάδια ή κηλίδες στο δέρμα σας και αφήστε το να στεγνώσει. Ξεπλύνετε και επαναλάβατε εάν χρειάζεται. Στην περίπτωση που έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, συμβουλευτείτε πρώτα τον δερματολόγο σας.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo