Η συνταγή είναι για 2 πεντανόστημες μερίδες.
ΥΛΙΚΑ
3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και ολόκληρες
4 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια, τις πατάτες και το σκόρδο σε μπόλικο λάδι.αφού πρώτα τα αλατίσουμε
Μεταφέρουμε το υλικό μας σε άλλο τηγάνι όταν ετοιμαστούν η ,στραγγίζουμε όλο το λάδι
Χτυπάμε καλά τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω κουνώντας το τηγάνι πέρα δώθε να πάει παντού.
Με ένα πιάτο μεγαλύτερο από την επιφάνεια του τηγανιού αναποδογυρλιζουμε την ομελέτα και όταν πάρει χρώμα την σερβίρουμε.
Γίνετε αφράτη πάρα πολύ νόστιμη, την κόβετε σαν πίτσα και καλή σας όρεξη !!!
Mega Menu