Μια υπέροχη και πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα από ταραμά χωρίς χρωστικές ουσίες! Απολαύστε τη με φρέσκο, σπιτικό, ζεστό ψωμάκι!
Υλικά:
400 γραμμάρια μπαγιάτικο σταρένιο ψωμί
3 γεμάτες κουταλιές σούπας ταραμά λευκό
χυμό από 2 λεμόνια
μισό κρεμμύδι
1 κουταλιά σούπας άνηθο
500 ml ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, αφού το στραγγίσουμε καλά το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και το άνηθο.
Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν. Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.
Extra tip επιτυχίας:
-Το ελαιόλαδο πρέπει να πέφτει με ροή κλωστής για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα
Mega Menu