Τι χρειαζόμαστε
1 ποτήρι νερού νερό
1 φλ. καφέ ρύζι καρολίνα
1 και μισό λίτρο γάλα
1 σχεδόν γεμάτο φλ. τσ. ζάχαρη
5 κουτ. σουπας άνθος αραβοσίτου βανίλια
10 κουτ. σούπας νερό
Πώς το κάνουμε:
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό και μόλις πάρει να βράσει ρίχνουμε το ρύζι, το αφήνουμε να πιει το νεράκι του για να βράσει και το βάζουμε στην άκρη.
Παράλληλα, σε μία μεγάλη κατσαρόλα έχουμε βάλει το γάλα και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το (βρασμένο) ρύζι με τη ζάχαρη, όπου τα αφήνουμε για πέντε λεπτά ανακατεύοντας.
Στη συνέχεια, αφού διαλύσουμε το άνθος αραβοσίτου με το νερό, προσθέτουμε και αυτό το μείγμα στην κατσαρόλα μας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συχνά να μη μας κολλήσει για λίγα λεπτά ακόμα.
Mega Menu