Slider

Νέες αυξήσεις φωτιά στα καύσιμα από Δευτέρα


Φωτιά αναμένεται να πάρει η τιμή της βενζίνης την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έρχονται και νέες αυξήσεις στην αμόλυβδη. Ο αντιπρόεδρος πρατηριούχων Αττικής, Γιώργος Αμάτογλου, εξήγησε ότι «αν βλέπουμε στα πρατήρια μια τιμή 2,15 ευρώ, μέχρι την άλλη Τετάρτη θα είναι 2,25. Για τη νησιωτική Ελλάδα που είδαμε 2,50 και 2,55 στην Κάλυμνο και στην Αμοργό, θα είναι 2,70».

Στα νησιά το κόστος στα καύσιμα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική με τους κατοίκους των περιοχών αυτών να αντιμετωπίζουν τιμές που ξεπερνούν ακόμα και τα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, την ώρα που η διεθνής τιμή του πετρελαίου σκαρφαλώνει για άλλη μια φορά πάνω από τα 110 δολάρια το βαρέλι, η τιμή της αμόλυβδης καίει πιο πολύ από όλα τους ίδιους τους καταναλωτές.


Στην Αττική η μέση τιμή έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ και 16 λεπτά το λίτρο όπως και στην Θεσσαλονίκη, στην Ευρυτανία η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται στα 2 ευρώ και 28 λεπτά, στις Κυκλάδες στα 2 ευρώ και 37 λεπτά και στην Αχαΐα η μέση τιμή είναι μια ανάσα πριν από τα 2 ευρώ και 20 λεπτά το λίτρο.


0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo