Slider

Ουρές για διακανονισμούς στους λογαριασμούς ρεύματος - Διπλασιάστηκαν οι εντολές διακοπής


Η ενεργειακή κρίση αποτελεί το νο1 πρόβλημα των Ελλήνων τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς σε συνδυασμό με τα οικονομικά, τα χρέη σε λογαριασμούς ρεύματος γίνονται δυσβάσταχτα για τους καταναλωτές. 

Ο διακανονισμός είναι η τελευταία λύση για χιλιάδες πολίτες που αυτό το χειμώνα πέρασαν δύσκολα, σε συνδυασμό με την ακρίβεια, αλλά και το κρύο που άργησε να φύγει, ενώ όπως τονίζει πολίτης στην κάμερα του Mega «αυτή είναι η τέταρτη φορά που κάθομαι στην ουρά. Τις προηγούμενες δύο, τα ραντεβού τελείωσαν και κόσμος ακόμα περίμενε από έξω». 

Και υπάρχουν και χειρότερα! Αλλος καταναλωτής αναφέρει πως το ρ εύμα του ανέβηκε τρεις φορές πάνω: «Από 250 πήγε 800 ευρώ το ρεύμα. Και όσο η ώρα περνάει οι λογαριασμοί μεγαλώνουν». 

Με αυτά τα δεδομένα, οι λογαριασμοί είναι αδύνατον να πληρωθούν και η μόνη λύση που έχουν οι καταναλωτές για να μην τους κόψουν το ρεύμα είναι να ζητήσουν από τους παρόχους τους να τους σπάσουν τις οφειλές σε δόσεις που όμως σε καμία περίπτωση δεν λύνουν το πρόβλημα στην ουσία. Οι μόνοι που τα καταφέρνουν είναι πια όσοι έχουν μηδενική κατανάλωση που και πάλι όμως δεν γλιτώνουν τα χαράτσια.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης, στάθηκε στον αυξημένο αριθμό των εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι από τις αρχές Απριλίου έχουν εκδοθεί περίπου 26.000 εντολές, από τις οποίες έχουν πραγματοποιηθεί μόλις το 25%, λόγω της απουσίας προσωπικού. Ο κ. Μανιάτης υπογράμμισε ότι είναι σχεδόν διπλάσιες οι εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo