Slider

Επίθεση στο μετρό: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο ανήλικους



Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανήλικων αδελφών που συνελήφθησαν για την βάναυση επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό, την περασμένη Τετάρτη, στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ επιπλέον απήγγειλε και το πλημμέλημα της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα. 

Σε βάρος του ειδικού φρουρού που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό και να μην ενημέρωσε την υπηρεσία του, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία

Και οι τριες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να δώσουν τις εξηγήσεις τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον σταθμάρχη, γιατί τους έκανε παρατήρηση, ενόσω ήταν στον συρμό, επειδή δεν φορούσαν μάσκες και είχαν τα πόδια πάνω στο κάθισμα. Στους αστυνομικούς οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να ισχυρίστηκαν ότι ο 53χρονος τους μίλησε άσχημα για το σπίτι τους, κάτι που που τους εξαγρίωσε, γι' αυτό του επιτέθηκαν, όταν βγήκαν στον σταθμό της Ομόνοιας, χωρίς να έχουν συναίσθηση πόσο άσχημα τον χτύπησαν.  

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo