Slider

Ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής δεν ήξερε πως γράφεται και πως τονίζεται ο Αχελώος - video

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Στο 2ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ανάπτυξης που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

Εκεί σε ένα πανό ήταν τυπωμένη η λέξη «δεσμεύομαι» και οι προσκεκλημένοι συμπλήρωναν με μαρκαδόρο τις δεσμεύσεις τους. Έτσι λοιπόν ο Κώστας ο Καραμανλής αποφάσισε να γράψει τη φράση «Δεσμεύομαι να βρούμε την τελική λύση στο αδιέξοδο του Αχελώου». Ενώ λοιπόν όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά έφτασε η στιγμή να γραφτεί η λέξη Αχελώος και κάπου εκεί άρχισαν τα... ζόρια.

«Δύο λάμδα ή ένα;» ήταν η πρώτη ερώτηση του υπουργού στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος του απαντά «Ένα» και πάνω που ο υπουργός βρίσκει έναν ρυθμό ένα δεύτερο δίλημμα εμφανίζεται μπροστά του «Ωμέγα ή όμικρον;» ξαναρωτάει τον περιφερειάρχη, «Ωμέγα» του απαντά ο περιφερειάρχης που αρχίζει να νιώθει μια ανακούφιση γιατί η λέξη φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

Όμως ο Κώστας Καραμανλής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αποφάσισε να δώσει την "χαριστική βολή" στον δύσμοιρο Αχελώο και τονίζει φεύγοντας λανθασμένα στη λήγουσα γράφοντας «Αχελωού». Με τον περιφερειάρχη να προσπαθεί ξανά να σώσει την κατάσταση σβήνοντας τον λάθος τόνο.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo