Slider

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Για την επαγγελματική μας επιτυχία, η ενδεδειγμένη από το Φενγκ Σούι θέση καθίσματος είναι αυτή που μας επιτρέπει να βλέπουμε ποιος μπαίνει στο γραφείο. 

Αντίθετα, η πιο ακατάλληλη είναι όταν καθόμαστε με την πλάτη προς την πόρτα, αφού έτσι κινδυνεύουμε να πιαστούμε ανέτοιμοι σε μια συγκεκριμένη στιγμή. 

Πίσω από την πλάτη δεν πρέπει επίσης να υπάρχει παράθυρο, εκτός αν αυτό «βλέπει» σε τοίχο η άλλο κτίριο. 

Εξίσου άσχημο είναι όταν σε σημαντικά meetings με συνεργάτες καθόμαστε στο γραφείο συσκέψεων έχοντας την πλάτη γυρισμένη στην πόρτα. 

Επίσης, η τύχη της καριέρας μας ενεργοποιείται όταν διαλέγουμε ως χώρο μελέτης τη βορειοδυτική πλευρά του γραφείου ή του σπιτιού μας. όμως, ακόμα και αν βρούμε τη σωστή θέση καθίσματος και τον ιδανικό μας προσανατολισμό, σε ένα ακατάστατο δωμάτιο και πνιγμένο στα χαρτιά και τους φακέλους γραφείο θα είμαστε περιτριγυρισμένοι από αρνητική ενέργεια, αφού σύμφωνα με το Φενγκ Σούι η αταξία των πραγμάτων σκοτώνει τη θετική ενέργεια στον χώρο.

Κάντε το χώρο σας φωτεινό. Χρώματα έντονα, χαρωπά και συνάμα διακριτικά. Αυτό θα σας δώσει θετική ενέργεια και θα νιώθετε πιο γαλήνιοι και ήρεμοι στη δουλεία σας 

Μην έχετε βαριά αντικείμενα στο χώρο. Τεράστιους καναπέδες, χοντρές μοκέτες, βαρετούς πίνακες. Φροντίστε να έχετε λιτά αντικείμενα, χωρίς να γεμίζει ο χώρος σας με περιττά πράγματα. Η βαριά διακόσμηση προκαλεί αρνητικότητα.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo