Oι βιαστικοί ρυθμοί της εποχής πολλές φορές μας αναγκάζουν να βράσουμε τα μακαρόνια μας από την προηγούμενη μέρα.
Άλλες φορές μας περισσεύουν μακαρόνια που έχουμε μαγειρέψει και τα πετάμε.
Τα μακαρόνια της προηγούμενης μέρας μπορούν να γίνουν φρεσκότατα λες και μαγειρεύτηκαν εκείνη την στιγμή με τον εξής τρόπο.
Ανακατεύουμε καλά τα μακαρόνια με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο ωμό και τα βάζουμε σε τάπερ στο ψυγείο.
Πριν τα σερβίρουμε, τα βάζουμε για 1 λεπτό σε νερό που βράζει για να "ξαναζωντανέψουν".
Έτσι έχετε μια νέα μακαρονάδα.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου