Slider

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ


Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά ο χειρότερος εχθρός μερικών καθημερινών σπιτικών αντικειμένων.
Δείτε ποια είναι αυτά και ξεφορτωθείτε τα.

Τηλεκοντρόλ 

Τα τηλεκοντρόλ θα πρέπει να εξαφανιστούν  από το σπίτι σας ή τουλάχιστον να τοποθετηθούν σε πολύ ψηλό ράφι. Οι σκύλοι λατρεύουν να παίζουν με αυτά και να τους συμπεριφέρονται σαν κόκαλα και καλό είναι να μην υπάρχουν στο οπτικό τους πεδίο.
  
Τσάντες 
Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Για τους σκύλους σας οι τσάντες μοιάζουν με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Τους φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον πόσα πράγματα κρύβονται μέσα σε μια γυναικεία τσάντα. 
Πέρα από το περιεχόμενο της τσάντας που θα το αδειάσουν και θα το μασουλήσουν ανελέητα, η ίδια η τσάντα σας κινδυνεύει να καταστραφεί, ειδικά αν το σκυλάκι σας δεν είναι εκπαιδευμένο.

Σαπούνι 

Το σαπούνι είναι ένας από τους στόχους των σκύλων. Τα βρίσκουν εύκολα καθώς οι μπανιέρες είναι χαμηλές και φτάνουν να πηδήξουν μέσα σε αυτές. Φροντίστε λοιπόν να βάζετε το σαπούνι σας μέσα σε ειδικές θήκες και σε ψηλότερα ράφια. Είπαμε να είναι καθαρός ο σκύλος σας αλλά η εξωτερική καθαριότητα είναι υπεραρκετή.

Μαξιλάρια 
Οτιδήποτε μαλακό που φαίνεται να κρύβει έκπληξη, είναι ο τέλειος στόχος για τον σκύλο σας. Αν δεν θέλετε λοιπόν να γυρίσετε σπίτι και να αντικρίσετε το χάος πάνω στον καναπέ σας, τότε κρύψτε τα μαξιλάρια μέχρι να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση του σκύλου σας. 
Μπορείτε δοκιμαστικά να βάλετε 2-3 παλιά μαξιλάρια που δεν σας ενδιαφέρει να χαλάσουν για να δείτε πώς θα αντιδράσει ο σκύλος.
  
Κάδος σκουπιδιών ή απορριμάτων 
Μπορεί εσάς να σας εξιτάρει μια σακούλα δώρου αλλά ο σκύλος νιώθει παρόμοιο καρδιοχτύπι όταν αντικρίζει έναν κάδο που δεν ξέρει τι ζουμερή έκπληξη μπορεί να κρύβει. Φροντίστε λοιπόν να κρύβετε τους κάδους σας μέσα σε ντουλάπια για να μην βρείτε το σπίτι σας άνω κάτω.

Φυτά 
Πολλά σκυλάκια λατρεύουν να παίζουν με τις γλάστρες, να τις αναποδογυρίζουν και να κάνουν γενικά το μπαλκόνι σας να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Αν διαθέτετε ένα τέτοιο σκυλάκι τότε θα πρέπει να ξεχάσετε την όποια επαφή του με τη βεράντα μέχρι να το μάθετε να μην κάνει τέτοιου είδους ζημιές. 
Extra tip: Αφαιρέστε από τις γλάστρες τυχόν πέτρες και βότσαλα. Τους αρέσει πάρα πολύ να τα δαγκώνουν, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταστρέψουν τα δόντια τους.

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo