Μπορεί μετά το γεύμα να σου μένουν περίσσιες φέτες ψωμιού, οι οποίες καταλήγουν συνήθως στον κάδο απορριμμάτων, αλλά παρακάτω θα βρεις τον τρόπο για να μην πάει ούτε ψίχουλο χαμένο:
Τοποθέτησε τις φέτες ψωμιού σε μια αποθηκευτική σακούλα στην κατάψυξη. Μόλις συγκεντρώσεις αρκετή ποσότητα ψωμιού, κόψε τις φέτες σε μεγάλα κομμάτια και χτύπησέ τα στο μούλτι μέχρι να γίνουν ψίχουλα.
Βάλε τα ψίχουλα σε ένα ταψί και ψήσε τα στο φούρνο έως 6 λεπτά στους 200 βαθμούς και αφού τα βγάλεις, φύλαξέ τα σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο μέχρι τη χρήση τους.
Mega Menu